Om DUHP

– Og vores indehaver

DUHP eller Danish Ultra High Pressure er en dansk virksomhed med erfaring inden for højtryksspuling. Hos DUHP ApS er vi stolte over, at kunne tilbyde vore kunder løsninger på komplicerede arbejdsopgaver. Det er bl.a. vores udstyr, men også mange års erfaring inden for branchen, der sætter os i en konkurrencedygtig position ift. konkurrenterne.

I tidernes morgen startede indehaver, Steen Andersen, med pistolspuling og hydraulisk crawlersystem. Men i takt med en stigende efterspørgsel på DUHPs kompetencer, har vi udvidet “butikken” og erhvervet bedre udstyr. Nu kan vi stort set løse alle overflade- og afrensningsopgaver heriblandt olietanke og skibe i dock.

DUHPs indehaver startede hans karriere inden for højtryksspuling som 33-årig, og har siden da løst utallige opgaver for kunder – både nationalt og internationalt. Det er af selvsamme årsag, at Steen har erhvervet kendskab, ekspertise og netværk inden for branchen. Og kombinerer man dette med ny teknologi ala DUHPs nye robotssystem, så fremskyndes spulingsprocessen betragteligt. Det betyder mindre tidsforbrug på f.eks. fjernelse af maling på skibe og opbevaringstanke, samt afrensning af betonflader.

Internationalt samarbejde

Visionen for DUHP

Med vores know-how og udstyr, er vi klar til at tilbyde vores kompetencer til nationale og internationale skibsværfter. Vi er eksperter i fjernelse af maling og malingrester, og med Dockboy kan vi nu tilbyde en konkurrencedygtige pris per m2. Det eneste, som koster ekstra er brændstof til vores maskiner, tilkobling af vand og materialeforbrug, samt kørsel til og fra arbejdspladsen. Og som bonus tilbyder vi et miljøvenlig alternativ til traditionelle afrensningsmetoder, der bruger sand eller grit til afrensningen. Vores udstyr bruger nemlig kun vand til spuling og kan klare alle typer overflader.

Vil du vide mere? Kontakt