UHP Spuling på stål

Fjernelse af rust, maling og olie på stål

Dockboy

Dockboy er den helt nye tilføjelse, som vi velkommer i vores UHP-familie. Robotten kan arbejde på alle overflader og efterlader kun få kanter til pistol- og sandblæsning. Dockboy styres med fjernkontrol, hvilket giver mere overskud og bedre udsyn i forbindelse med spuling på stål. Det betyder også, at store og uoverskuelige spuleopgaver bliver nemmere at gennemføre, da Dockboy fremskynder spuleprocessen.

Hvordan arbejdet kan udføres

  • Vi gør alt arbejdet inkl. spuling med Dockboy, robotssystem, pistol og håndkraft
  • Vi højtryksspuler med Dockboy og lokalt UHP udstyr. I gør resten.
  • Vi højtryksspuler med Dockboy, yder support og bistår med UHP udstyr, som I kan leje.

Vertidrive

Med DUHPs vertidrive udstyr tiltræder vi med et robotssystem, der består af tre enheder. Alle enheder bruges i forbindelse med højtryksspuling på stål og kan fjerne både rust og maling. Med kraftfulde magnetbunde, er denne løsning helt ideel til at operere på alle ståloverflader fx tanke eller skibe. Ligeledes er behovet for stilladser og lift mindre, eftersom vertidrive hænger fast med magnetisk kraft.

Vertidrive kan håndtere højtryksspuling af ståloverflader på tanke og fjerne olie, bitumen eller tjære – både indvendigt og udvendigt. Dertil kan den også bruges til at rense skibe i alle former og størrelser. Trykket vi bruger i systemet varierer fra fjernelse af alger, til 3000 bar, hvor både maling, malingrester og rust fjernes.

duhp_little_bob
duhp_swing_bob
UHP Spuling på stål

Til skibsværfter og rederier

Med vores nye tiltag Dockboy og Vertidrive vil vi gerne indgå samarbejde med skibsværfter og rederier i hele landet, men også internationalt. I den forbindelse vil vi tilbyde fjernelse af maling med Dockboy-systemet til en konkurrencedygtig pris per m2. Dertil er det eneste som koster ekstra diesel, tilkobling og materialeforbrug, samt transport til og fra arbejdspladsen.

Kom i kontakt Kontakt