Betonspuling

Højtryksspuling af beton

Højtryksspuling med tilbagesug

Med vores gulvfister og crawlersystem kan vi klare højtryksspuling med tilbagesug. Det vil sige, at DUHP kan afrense både tørre, fugtige og våde betonflader. Denne afrensningsmetode er ideel til vore kunder, som ønsker en ren og behandlingsklar overflade med det samme. Desuden håndterer vi vores crawlersystem i et kontrollerbar miljø med biler og maskiner stationeret uden for eventuelle bygninger.

DUHPs hydrocrawler minder til forveksling om den mindre gulvfister. Med mere vakuum kan hydrocrawler dog takle hældninger og endda “klatre” på vertikale betonoverflader. Med hydraulisk kontrol reduceres den manuelle arbejdskraft til et minimum, og udstyret kommer med faldsikring til de ekstra svære opgaver.

Vi har god erfaring med at løse projekter, der indebærer UHP-afrensning af betonflader, hvor bitumen og tjære har sat sig fast. Ligeledes, kan vores crawlersystem håndtere giftig materiale såsom maling, der indeholder bly eller PCB. Et lukket system gør det muligt, at afholde restaffald for sig selv. I sidste ende giver det bedst mening ift. deponering uden helt, at gå på kompromis med kvalitet.

Højtryksspuling med pistol

Når du vælger DUHP som leverandør til din spuleopgave, får du mere end 25 års erfaring inden for branchen med i prisen. Vores historie fortæller, at vi startede med højtryksspuling med pistol og har siden da udvidet vores sortiment af udstyr.

Vi kan tilbyde en bred palette af højtryksspuling, når det kommer til trykstyrke. Vi har maskiner, der kan yde alt fra 1500 bar til 3000 bar. Dette bruges bl.a. til at fjerne slamlag, flere lag maling eller for at få adgang til armeringsjern i betonkonstruktioner. DUHP mestre højtryksspuling med pistol og derfor tilbyder vi altid vores kunder fleksibilitet, know-how og konkurrencedygtige priser. Og viser det sig, at opgaven er for meget at sluge, så informerer vi altid kunden herom rettidigt.

UHP Spuling med tilbagesug

Højtryksspuling for miljøet

Alt genbrugsmateriale såsom maling, rust og vand kan opsamles i et vakuumsystem, der altid følger crawleren. På den måde opnåes fuld kontrol af behandling- og afrensningsprocessen af betonoverflader fra start til slut.

duhp_gun_workers
duhp_gulvfister_front

Kom i kontakt Kontakt